Anette-Marie inngikk et spesielt veddemål med VIFs hockeygutter

- Kaster gjerne klærne, sier VIF-spiller.

VEDDEMÅL: Anette-Marie Antonsen har satt igjen en aksjon for å samle 500 jenter til ishockeykamp i Jordal Amfi. Foto: Privat, NTB Scanpix
VEDDEMÅL: Anette-Marie Antonsen har satt igjen en aksjon for å samle 500 jenter til ishockeykamp i Jordal Amfi. Foto: Privat, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerengas hockeygutter har hatt en god sesong og leder eliteserien 11 poeng foran Stavanger. Selv om Oslo-laget har imponert på isen, er det forbedringspotensial på tilskuerfronten.

Det mener i alle fall Anette-Marie Antonsen (26).

Hun har utfordret VIF-spillerne til et nakenveddemål.

- Hvis vi klarer å samle 500 jenter på tribunen til hjemmekampen mot Frisk Asker 24. februar, skal Vålerenga-spillerne stille opp til nakenfotografering, sier Antonsen til Dagbladet.

Møtte spillerne Antonsen, som står bak nettsiden tingjegliker.no, fikk idéen etter VIFs seier mot Lillehammer tidlig i februar. Ifølge VIF var det 1700 på hjemmekampen, men det synes Antonsen er alt for lite.

Hun opprettet et Facebook-arrangement som så langt har samlet 650 deltagere som har sagt seg villig til å stille til hockeykampen neste helg.

- Jeg var i garderoben på Jordal og snakket med spillerne i går. Jeg er litt spent på om vi klarer det, men det hadde jo vært morsomt. Engasjementet har tatt helt av, og det gjør meg litt nervøs, sier Antonsen.

Initiativet er også plukket opp i den danske storavisa Ekstra Bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer