Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Anette Sagen invitert til OL av idrettsforbundet

Ble vraket fra laget, kan få reise som gjest.

BLIR INVITERT: Anette Sagen er ikke god nok til å hoppe i OL, men kan få bli med som idrettsforbundets gjest i Sotsji etter alt hun har gjort for kvinnehopping. For første gang får jentene hoppe i OL, og Sagen har vært en av de fremste forkjemperne for dette. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
BLIR INVITERT: Anette Sagen er ikke god nok til å hoppe i OL, men kan få bli med som idrettsforbundets gjest i Sotsji etter alt hun har gjort for kvinnehopping. For første gang får jentene hoppe i OL, og Sagen har vært en av de fremste forkjemperne for dette. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anette Sagen fikk ikke plass i OL-troppen, men det går mot Sotsji-tur likevel. NRK melder at Helfjell-hopperen er invitert med til OL av Norges Idrettsforbund.

Norge har bare tre plasser i kvinnehopping, som for første gang står på OL-programmet. Sagen har i en årrekke kjempet for kvinners rettigheter i hoppbakken.

Og selv om hun ikke kom til OL som deltaker, kan hun nå få tur som gjest av NIF.

(NTB)

Dagbladet tirsdag: Ønsker å gi Sagen Sotsji-billett

Kommentar: Hun fortjener mye mer enn en gratis OL-tur

Hele Norges coronakart