Anette vant 12 flasker Cola

Mens Sigurd Pettersen håvet inn en million og vel så det i hoppuka, fikk Anette Sagen (19) en pokal og 12 flasker slovensk cola for seieren i Seefeld og tredjeplassen i Planica i jentenes FIS Ladies Grand Prix.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Og så jeg som ikke liker cola engang. Etterlikningen jeg fikk smakte så fælt at jeg bare kastet den, sier Anette Sagen til Dagbladet, vel tilbake i Trondheim etter de tre første rennene i jentenes verdenscup.

Mens de ti beste hoppgutta får pengepremier fra drøye 150000 kroner og nedover, blir jentehopperne avspist med knapper og glansbilder.

- For oss er det en seier bare å få delta. De tre beste i hvert renn får premier. Pengepremier er det ikke snakk om, sier Anette Sagen.

Hun innledet FIS Ladies Grand Prix med seier i Seefeld 1. nyttårsdag, ble nummer fire i Planica to dager seinere og avsluttet med tredjeplass i sammen bakken søndag 4.januar.

- Ikke i form

- Sist vinter vant jeg v-cupen sammenlagt. Nå ligger jeg på tredjeplass. Jeg er ikke i form, men håper å finne tilbake til fjorårstaktene under helgas samling i Granåsen, sier Anette Sagen.

Verdenscupen består av i alt sju renn, og avsluttes med jentehoppuka i Østerrike og Tyskland 11. til 21. februar. 11. februar er det renn i Saalfelden, 14. februar i Rastbüchl, 18. februar i Baiersbronn og finale i Schönwald 21.februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.