AKSEPTERTE BUD: Ole Gunnar Solskjær (t.v.) må ut og handle inn en ny spiss nå som toppscorer Davy Claude Angan (t.h.) forsvinner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
AKSEPTERTE BUD: Ole Gunnar Solskjær (t.v.) må ut og handle inn en ny spiss nå som toppscorer Davy Claude Angan (t.h.) forsvinner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Angan selges til Kina

Molde klarte ikke å si nei.

Moldes Davy Claude Angan (25) skal selges til Kina, det bekrefter MFK-ledelsen overfor Romsdals Budstikke.

Molde-spissen var ønsket av kinesiske klubber allerede i fjor sommer, uten at det dukket opp konkrete bud. Nå er situasjonen en annen.

- Vi har fått en henvendelse fra en klubb i Kina som vi har sagt ja til. Det økonomiske er så bra for oss at vi har akseptert budet, sa Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

På grunn av den planlagte overgangen til kinesisk fotball er 25-åringen utelatt fra Moldes tropp, som reiser på treningsleir til La Manga for å møte blant andre polske Widzew Lódz og rumenske Vaslui.

Angan blir Moldes andre store salg i dette overgangsvinduet, etter at Vegard Forren ble solgt til Southampton. Lokalavisen hevder Molde kan ta sikte på å få om lag 10 millioner kroner for spissen fra Elfenbenskysten.

Angan scoret 13 mål på 26 kamper for Molde i løpet av 2012-sesongen.

(NTB)