Angelsen og Ndure fikk kongepokalene i NM

Tok hvert sitt gull.

KONGEPOKAL: Jaysuma Saidy Ndure og Tonje Angelsen fikk årets kongepokaler i NM.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KONGEPOKAL: Jaysuma Saidy Ndure og Tonje Angelsen fikk årets kongepokaler i NM. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jaysuma Saidy Ndure og Tonje Angelsen fikk kongepokalene under avslutningen av friidretts-NM i Kristiansand. Begge strålte om kapp med sola.

- Dette var moro, og jeg kan ikke si annet enn at det var artigere å vinne kongepokalen enn å vinne konkurransen. Det er klart at denne flotte pokalen henger veldig høyt. Jeg vil vel vurdere den rett under sølvet mitt fra EM, sa Tonje Angelsen til NTB etter mesterskapet på Kristiansand stadion.

Hun gikk over 1,90 meter i tredje forsøk og det holdt til både NM-gull og kongepokal. Tresteghopperen Inger Anne Frøysedal var nok den som kom nærmest henne i kampen om det gjeve trofeet med Ezinne Okparaebo på tredjeplass.

Det var første gangen Angelsen fikk kongepokalen, mens det var den tredje pokalen til Jaysuma Saidy Ndure. Han løp bare 200 meter på Kristiansand stadion, men det gjorde han så bra i motvinden lørdag at det holdt til stevnets beste prestasjon på herresiden.

- Det er alltid deilig å vinne denne pokalen. De to andre jeg har fått tidligere har jeg på hylla hjemme, og jeg må bare innrømme at et av målene mine med å stille her var å vinne pokalen, sa Ndure til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer