Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Angrep fotograf med kølle

Nå må Goran Ivanicevic i politiavhør.

Den kroatiske tidligere tennisspilleren Goran Ivanicevic må i politiavhør etter å ha angrepet en fotograf og knust kameraet hans med ei kølle.

- Etter at vi har tatt en prat med Ivanicevic, kommer vi til å avgjøre om vi skal tiltale ham eller ikke, sier Aleksandra Ljuba, en talskvinne for politiet i Zagreb.

Hun kunne også fortelle at fotografen som jobber for tabloidavisen Story, skal ha blitt angrepet av Ivanicevic mandag.

Episoden skjedde da flere fotografer hadde samlet seg utenfor hjemmet til Ivanisevic etter at en avis hadde skrevet at kona ville gå fra ham.

Årsaken skal ha vært at Ivanisevic skulle ha hatt en affære med en annen kvinne.

Ivanisevic som ga seg etter å ha vunnet Wimbledon-turneringen i 2001, sitter i arrangementskomiteen i ATP-turneringen som starter i Zagreb mandag.

Foreløpig har han ikke gitt noen kommentarer etter hendelsen med fotografen.

(NTB)

SINT: Så sint var Goran Ivanicevic, at han gikk løs på en fotograf med en kølle. Kameraet ble knust, og nå må kroaten svare for seg. Foto: ALEXANDRA BEIER/REUTERS/SCANPIX
SINT: Så sint var Goran Ivanicevic, at han gikk løs på en fotograf med en kølle. Kameraet ble knust, og nå må kroaten svare for seg. Foto: ALEXANDRA BEIER/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media