Angrep motstander før kamp: - Folk får panikk

McGregor og Diaz i klinsj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I løpet av kort tid har Conor McGregor (27) blitt verdens desidert mest omtalte kampsportutøver. Iren besitter ikke bare dødelige evner i møte med andre UFC-utøvere.

Han leverer også den hurtigvoksende sportens giftigste verbale slag. Natt til søndag entrer McGregor oktagonen sammen med amerikaneren Nate Diaz (30 i Las Vegas, men allerede i går kveld fikk 30-åringen gjennomgå.

- Det er mange redde feiginger i denne bransjen, men jeg tar sjanser. Jeg elsker å slåss. Jeg er en løve og jeg kommer til å spise deg levende. Gjennom buret kommer dine små gaselle-venner til å se skrotten din bli spist, utbrøt McGregor.

- Folk får panikk I den over 30 minutter lange seansen ble både Diaz og de kvinnelige stjernene Holly Holm (34) og Miesha Tate (29) passive tilskuere til McGregors voldsomme tirader mot sin amerikanske duellant.

Innimellom kom det et og annet «fuck you» fra en ikke like velartikulert Diaz, før 30-åringen yppet til bråk ved å føre en knyttet neve opp i ansiktet på McGregor i etterkant av pressekonferansen. Da smalt det umiddelbart tilbake fra iren som slo bort hånda til Diaz, noe som igjen var an katalysator for enda mer bråk på scenen i Las Vegas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer