Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Angrep United-sjefen

David Beckham ble stoppet av United-kompiser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen kommer første utdrag av David Beckhams autoriserte biografi i engelske aviser.

I dag kom de første lekkasjene i londonavisa Evening Standard. Det handler ikke overraskende mest om fotballskoen manager Alex Ferguson sendte i fleisen på England-kapteinen i februar.

Ifølge avisa avslører boka at flere Manchester United-spillere måtte trekke Beckham unna den skotske treneren. Så voldsom var 28-åringens reaksjon.

Reddet av Neville og Butt

Ikke bare fordi støvelen sir Alex sparket traff ham i øyenbrynet. Også fordi treneren slaktet Beckham foran de andre spillerne etter cuptapet mot Arsenal.

Det skal ha vært Beckhams bestekompis Gary Neville og Nicky Butt som tok tak i Beckham da han var på vei bort for å ta Ferguson. Uten spillernes inngripen kunne situasjonen utviklet seg til et slagsmål.

Ferguson sparket skoen da Beckham nektet å godta kritikken i garderoben. Biografien røper at Ferguson ikke mente å treffe sin stjerneving.

Stemningen ble ikke bedre etter at Beckham stolt gikk rundt i Manchester og viste fram kuttet over øyet de neste dagene. På det tidspunktet prøvde Ferguson å bagatellisere skaden.

- I motsetning til rapportene fikk ikke David to sting. Han hadde ingen. Det var et lite kutt og ble behandlet av legen der og da.

Solgt i sommer

Det stemte ikke. Beckham fikk legebehandling da han kom hjem fra Old Trafford, og var rasende fordi sjefen ikke ba om unnskyldning offentlig.

I Beckhams bok kommer hele historien fram. Han forteller at forholdet til Fergie holdt seg kjølig helt fram til han ble solgt til Real Madrid.

Manchester Uniteds advokater har lest deler av boka. Men bare det som var klart før Becks ble solgt til Spania.

For tida har Manchester Uniteds spillere forbud mot å publisere bøker som ikke er klarert av klubbledelsen.

(Dagbladet.no)

UVENNER:</B> David Beckham skal ha gått til angrep på Alex Ferguson da manageren sparket en sko på ham i februar.