BLE ANGREPET:  Zlatan Ibrahimovic.  Foto: NTB Scanpix
BLE ANGREPET:  Zlatan Ibrahimovic.  Foto: NTB ScanpixVis mer

Angrepet på Zlatan sjokkerte:- Vet du at jeg nesten drepte deg?

Han har vært stille siden det skjedde. Nå snakker Mido ut om saks-angrepet på Zlatan Ibrahimovic.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovics reise gjennom europeiske storklubber var fortsatt fersk da han havnet i bråk med en av Ajaxs store stjerner - egyptiske Mido


Zlatan hadde begynt å spise mer og mer minutter fra Mido på banen - og spissen likte det dårlig. De to hadde vært i tottene på hverandre lenge, før det plutselig sa pang i en kamp.

Benket

Nå forklarer Mido, som aldri har snakket om hendelsen, hvorfor han mistet det totalt:

Spissen kjente et stort press fra hjemlandet Egypt. Han var landets superstjerne som alle fulgte med på.

Og nå ble han benken:

SNAKKER UT: Mido, her fra tida i Middlesbrough, forteller hvorfor han holdt på å drepe Zlatan.  Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Mido, her fra tida i Middlesbrough, forteller hvorfor han holdt på å drepe Zlatan.  Foto: NTB Scanpix Vis mer

- På alle kafeer og restauranter i Egypt satt folk og ventet på Ajax-kampene. Alle ville se meg spille. Jeg har alltid hatt innstillingen «hvis jeg ikke spiller, har du et problem med meg». Da situasjonen kom, og jeg måtte kjempe for plassen i laget, håndterte jeg alt på feil måte, sier han til The Sun.

Klikket

Det hele endte med at det kokte over for spissen fra Egypt i en kamp mot PSV. Mido var benket fra start, og var alt annen enn spillelysten da han kom inn i andre omgang:

- Vi begynte å krangle på banen. Jeg ropte og skrek skrek til alle, og Zlatan skrek tilbake, forklarer Mido til The Sun.

De to tok med seg diskusjonene fra banen og inn i garderoben etter kamp.

- INGEN ER BEDRE: Seks år gamle Emil tok ikke Zlatan-nyheten fra mamma Elisabeth Töllborg særlig godt, da hun fortalte at stjerna var ferdig på landslaget. Det hjalp heller ikke at hun sa det finnes andre spillere. Video: Elisabeth Töllborg Vis mer

- Etter kampen tok jeg av ankelteipen med en saks, før jeg gikk inn i dusjen. Da satt Zlatan i boblebadet, sier Mido, som hadde med seg saksa. De to begynte igjen å slenge dritt til hverandre, før Mido fikk nok.

I sin egen biografi beskriver Zlatan det sånn:

«Det var helt sprøtt. Saksa bare suste forbi hodet mitt og lagde en sprekk i flisveggen bak meg. Jeg reiste meg selvfølgelig opp og klappet til ham»

Mido flirer av det når han snakker til The Sun:

- Til slutt bare stirret vi på hverandre før vi brøyt ut i latter. Jeg sa til Zlatan: «Vet du at jeg nesten drepte deg?» Han svarte: «Ja, jeg vet.»

Etter feiden med Zlatan ble Mido lånt bort til spanske Celta Vigo.