Angrer ikke på Berre-nei

Lyn soler seg på toppen i Tippeligaen, og hovedtrener Sture Fladmark tillot seg og spillerne å nyte gårsdagen. - Men lørdagens kamp mot Rosenborg på Lerkendal har vi stor respekt for, sier Fladmark til Dagbladet.

Det meste er bare fryd i klubben, men helt på topp sliter Lyn. Helgi Sigurdsson (27) er nylig tilbake i trening etter operasjon i ankelen for en drøy måned siden. I Dagbladet i går ble det kjent at klubben takket nei til Morten Berre for et par uker siden.

- Det var vel ganske dumt etter hva han presterte mot Rosenborg, Fladmark?

- Jeg så at han gjorde en kanonkamp med både scoring og straffespark, sier Fladmark. - Morten er en veldig god spiller, men han er ikke den spissen jeg ønsket meg mest.

Fladmark påstår at han ikke angrer på at han og Lyn takket nei til St. Pauli-proffen.

- Både Kjetil Løvvik og Ole Bjørn Sundgot gjorde sine saker veldig bra - og det vi trenger er en stor og fysisk spiss.

Kommende lørdag er det skikkelig alvor for serielederen. Å møte et Rosenborg-lag uten poeng etter to serierunder blir neppe spesielt morsomt.

- Jeg spiller mot RBK, sier Helgi med en god latter til Dagbladet. - Nei da, som du ser er jeg ikke klar, men jeg er optimistisk.

Lyn håper han er klar mot Molde, Helgi er redd det drøyer enda ei uke.

Fladmark bedyrer at Lyn ikke reiser til Trondheim for å legge seg i forsvar, men den endelige taktikken er ikke lagt. Han ser ikke bort fra at klubben kan komme med en overraskelse.

- Vi spiller alltid for tre poeng når vi går på banen, sier Fladmark.

Lyn-treneren er opptatt av å holde de berømte beina godt planta på jorda, og vet at nedturen kommer. Kanskje allerede lørdag kveld.

- Men jeg ser ikke bort fra at vi reiser fra Trondheim med poeng.