Angrer ikke

Det er jo bare én klubb for en unggutt som heter Erik Fuglestad, det er Norwich. Kanarifuglene. Erik trives og angrer ikke på at han gikk fra Viking.

-Hva er den største overgangen fra norsk til engelsk fotball?

-Det er nok tempoet, for her går det fryktelig fort, men ofte ikke i samsvar med teknikk og forståelse. Jeg tror også at den mentale overgangen kan bli stor. Vi spiller utrolig mange kamper, så konsentrasjonen må være hundre prosent hele tiden.

-Hva gjør du etter at kontrakten går ut i sommer?

-Det blir vel å drive en pylsebuss i Stavanger, for jeg er uten konkrete tilbud fra andre klubber. Neida, jeg håper jo at vi skal klare å ordne noe til sommeren, for jeg er fremdeles ung og har fremdeles lyst til å spille fotball i mange ar. Jeg venter i spenning på hva som skjer, enten det blir en klubb i England eller Norge.

-Mener du at Norwich er en bakgårdsklubb?

-Jeg mener at Norwich ikke er en bakgårdsklubb, fordi det er en klubb med ambisjoner og tradisjoner. Det er ikke mer enn 5,6 år siden klubben spilte kvartfinale i UEFA-cupen, tapte såvidt mot Inter. Det er klart at forholdene i klubben ikke er de samme nå, men vi streber mot Eliten, men det er vanskelig uten penger.

Norwich

Navn: Erik Fuglestad
Alder: 25
Klubb: Norwich
Tidligere klubber: Randaberg, Viking
Posisjon på laget: Venstre back/midtbane
Lønn: Mye vil ha mer, men jeg klager ikke
Snakket med Semb: Nei
Hobby: Golf
Sivilstatus: Singel

-Hvilken kamp husker du best i Norwich-trøya?

-Den hjemme mot Sheffield United på Carrow Road. Jeg hadde ikke spilt mange kampene, og jeg scoret seiersmålet med en volley, 10 minutter før slutt. Det gjorde veldig godt for selvtilliten, og det er et minne jeg vil huske for evig.

-Anbefaler du andre norske spillere til å pørve lykke i engelsk fotball?

-Nei, ikke i det hele tatt, og da tenker jeg spesiellt på de med en god venstre fot(da blir det bare vanskeligere for meg å skaffe meg ny klubb). Det er et vanskelig spørsmål å svare på, jeg kan bare si at det for meg personlig har vert positivt. Jeg angrer ikke.

KANARIFUGL: Rogalendingen Erik Fuglestad i Norwich.