Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Angrer ikke

Roy Keante mente Ronaldinho måtte få hodet undersøkt fordi han valgte Barca framfor United. Nå slår brasilianeren tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sommerens nestmest omtalte overgangssak, kun slått av mediehysteriet rundt David Beckhams overgang fra Manchester United til Real Madrid, ble Ronaldinhos «skal, skal ikke» til United. Alex Ferguson var sikker på å få den glisende brasilianeren til Old Trafford, men i siste øyeblikk valgte Ronaldinho den spanske storheten Barcelona.

Roy Keane forstod lite av brassens valg, og mente Ronaldinhos «hode burde undersøkes» for å ha valgt en annen klubb enn United.

Slår tilbake

Overgangen til Barcelona kostet katalanerne 21 millioner pund, og pengene har nok spilt sin rolle for at Ronaldinho endte opp i Spania. Men han angrer ikke på valget.

- United er ikke den eneste klubben i verden. Det finnes flere andre klubber i samme klasse og etter min mening er Barcelona en av disse. Det er grunnen til at jeg skrev under med klubben, sier Ronaldinho til The Sun.

23-åringen mener videre at United må akseptere valget hans enten de er enig med ham eller ikke, og at han ikke angrer noe som helst.

- Hvis Alex Ferguson er sint på meg er det hans problem. Han vet at disse tingene skjer i fotball. Det kommer til å bli mye sambadansing denne sesongen og United kommer til å se på det tv, avslutter Ronaldinho.

Manchester United møter Barcelona i den siste kampen på deres USA-turné mandag morgen.

ANGRER IKKE: Ronaldinho er ikke lei seg for at Barcelona og ikke Manchester United er hans nye klubb. Her er Ronaldinho i aksjon under en privatkamp mot AC Milan 30. juli.