- Angrer på at jeg ikke sa fra tidligere

Leni Larsen Kaurin vurderer å kutte ut fotballen.

KONTAKTES AV OFRE: Tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin forteller at hun kontaktes av ofre for sextrakassering innen idretten. Foto: Anita Arntzen
KONTAKTES AV OFRE: Tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin forteller at hun kontaktes av ofre for sextrakassering innen idretten. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leni Larsen Kaurin (32) er sliten etter flere døgn i stormen etter at hun valgte å gå ut med sin historie om påstått sextrakassering fra sin tidligere trener i Stabæk, Øyvind Eide.

Men hun er glad for at hun fulgte samvittigheten. Historien måtte ut.

Reaksjonene i ettertid gjør henne enda tryggere på at hun har valgt rett. På sin facebookside har hun blitt kontaktet av mange andre som har blitt utsatt for sextrakassering i idretten.

- Det er mange , og noen av historiene er også veldig grove. Mye verre enn det jeg har opplevd, og det vitner bare om at sextrakassering idretten er mer utbredt enn mange liker å tro, sier Leni Larsen Kaurin til Dagbladet.

- I likhet med meg, så vegrer de fleste seg for å gå ut med historien. Mange frykter at de ikke vil bli trodd. Jeg er ingen psykolog, og kan ikke hjelpe dem faglig, men jeg forsøker iallfall å støtte opp om de som har henvendt seg til meg, sier hun.

Eide har full støtte I går gjentok Stabæks styreleder Espen Moe overfor Dagbladet at klubben står knallhardt på at trener Øyvind Eide ikke vil få sparken, selv om presset utenfra nå har vokst kraftig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer