Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Angrer på Gashi-uthenging

Ikke på brenningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fortsatt ligger Ardian Gashi brennnende på toppen av Vålerengas uoffisielle nettsted VPN. Salget av VIF-stjernen til Brann er ekstremt lite populært blant Enga-fansen.

Men i dag er teksten som først fulgte fotomontasje-flammene under 25-åringen fjernet. Ordene antydet at VIF-fansen godt visste hva Gashi omtaler som sine private årsaker til klubbskifte.

Selv har ikke Brann-kjøpet ønsket å fortelle detaljer, Gashi sier han verken kan eller vil.

Over grensen

- At teksten lå ute var en hendelig uhell. Jeg skulle gjerne sett at den ikke kom ut hos oss, sier VPN-redaktør Viggo Hansteen til Dagbladet.no.

Fortsatt er det mulig å lese ordene på FXTs nettsider, men VPN synes nå at Gashi bør få ha sitt i fred.

Derfor tok de også vekk uthengingen etter en intern diskusjon.

- De fleste er enige i at det var over grensen. Det vi angrer på er det ble for personlig. Men vi står på at hans yrkesmessige holdning er uholdbar. At vi blandet inn privatlivet hans var dumt, sier Hansteen.

FLAMMEHAV UTEN SJIKANE: Ardian Gashi stekes av VIF-fansens nettsted. I går kveld lå det tekst av privat karakter for Gashi øverst til høyre på bildet. Faksimile: VPN.no
FLAMMEHAV UTEN SJIKANE: Ardian Gashi stekes av VIF-fansens nettsted. I går kveld lå det tekst av privat karakter for Gashi øverst til høyre på bildet. Faksimile: VPN.no Vis mer

VPN-redaktøren synes fortsatt at flammene rundet Gashi er velfortjent. De skal ikke fjernes, ennå.

- Ja, så får folk tolke det som det vil. Det kan jo bare bety at han har gått til Brann...

Brenner ikke Bohinen

Fansida har fått blandete tilbakemeldinger på det sterke visuelle uttrykket. Men ingen i Vålerenga har tatt kontakt, og heller ikke Gashi.

- Vi har ikke fått noe voldsomt mange reaksjoner inn. I forumet er det en del folk som synes at det var bra, og noen som synes det var over kanten, sier Hansteen.

På ulike VIF-fora er det ikke bare Gashi som får unngjelde. Også VIF-leder Lars Bohinen skjelles ut, uten at VPN har planer om lage flammehav rundt den tidligere England-proffen som styrer Vålerenga-stallen.

- Når det gjelder denne saken her, så kan jeg ikke se at det er noen andre som har skyld enn Gashi og agenten hans. Forholdet til Bohinen er uendret, sier Hansteen.

FORSTÅR SINNET: Ardian Gashi sier til <a href=\'http://www.bt.no\'>bt.no</a> i dag at han forstår reaksjonene fra fansen, men at han og VIF hadde en muntlig avtale om at han skulle få gå.