Angrer sexavsløring: - Blir hånet

Den amerikanske olympieren Lolo Jones (39) åpner opp om ny nedtur i privatlivet.

SATSER FOR FULLT IGJEN: Lolo Jones under en treningsøkt hun arrangerte i forbindelse med et pressetreff. Foto: NTB
SATSER FOR FULLT IGJEN: Lolo Jones under en treningsøkt hun arrangerte i forbindelse med et pressetreff. Foto: NTB Vis mer
Publisert

- Jeg gråter meg tom. Hvor er du, gud?

Det skriver den 39 år gamle hekkeløperen Lolo Jones i et innlegg på Instagram. Der forteller kvinnen at hun nylig følte seg tvunget til å blokkere en mann hun har datet i åtte måneder, og at hun nå har mistet helt troa på å finne en mann hun kan dele livet med.

Samtidig tar hun et oppgjør med mange av mennene som prøver å oppsøke henne:

- Jeg blir hånet hele tiden fordi jeg ikke vil ha sex før ekteskapet. Gutter sender meg meldinger og sier at jeg er gammel, utdatert og at jeg bare må gi opp, skriver hun.

ØYEBLIKKET SOM ØDELA: Lolo Jones var en av favorittene under OL i 2008, men hektet. Foto: NTB
ØYEBLIKKET SOM ØDELA: Lolo Jones var en av favorittene under OL i 2008, men hektet. Foto: NTB Vis mer

Angrer

Jones er først og fremst kjent for å være en forrykende idrettsutøver, men den kristne kvinnen fikk også masse internasjonal oppmerksomhet da hun åpent fortalte at hun avsto fra sex før ekteskapet for ti år siden.

Det ga henne blant annet kallenavnet «hekkejomfruen».

I 2018 ble hun intervjuet av komiker Kevin Hart mens de to tok et isbad i serien «Cold as Ball».

Da sa kvinnen med VM-gull på 60 meter hekk:

- Det var en tabbe. Det ødela alle dater jeg var på. Jeg hadde ikke en sjanse lenger, fortalte hun da.

ANGRER: Den amerikanske stjerna Lolo Jones kan se tilbake på en strålende idrettskarriere, men en uttalelse tidlig i karrieren har som regel vært fokus når hun har vist seg i offentligheten. Vis mer

I dag går Jones enda lenger. I det tårevåte innlegget avslører 39-åringen at hun nesten skulle ønske at lysten på å finne den rette ble borte:

- Jeg har bedt gud om en mann i årevis, og jeg har til og med gått så langt som at han skal fjerne lystene til å finne en hvis han ikke vil at jeg skal bli gift.

Usikker framtid

Veien videre både, privat og sportslig, er usikker for toppidrettsutøveren som er inne på en eksklusiv liste over utøvere som har deltatt i både vinter- og sommer-OL.

Den teller 128 utøvere i moderne tid.

Jones var en av favorittene på 100 meter hekk i sommer-OL i Beijing i 2008 og tok VM-gull innendørs i 2010. Hun deltok også i bob under vinter-OL i 2014, og satset aktivt på bob fram til hun ble vraket til vinter-OL i Beijing tidligere i år.

BYTTET SPORT: Lolo Jones har git opp livet som bob-utøver. Foto: NTB
BYTTET SPORT: Lolo Jones har git opp livet som bob-utøver. Foto: NTB Vis mer

Nylig avslørte 39-åringen at hun satser for fullt på hekk igjen, men veien til noen store internasjonale mesterskap virker lang. Jones fortalte blant annet at hun måtte gå ned over 10 kilo før hun var konkurransedyktig igjen, men at hun siktet høyt:

- Jeg har slitt med å finne igjen rytmen etter år hvor bob har hatt fokus. Jeg må bare gi kroppen tid til å finne det ut selv.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer