Jack Hermansson tapte skjebnekamp

- Angrer veldig

Forteller at han ikke fulgte rådet han fikk.

FULGTE IKKE RÅDET: Jack Hermansson forteller til Dagbladet at han ikke fulgte rådet til hjørnemannen Mohsen Bahari. Foto: Rizau / NTB Scanpix
FULGTE IKKE RÅDET: Jack Hermansson forteller til Dagbladet at han ikke fulgte rådet til hjørnemannen Mohsen Bahari. Foto: Rizau / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): - Jeg fikk beskjed i hjørnet mitt etter den første runden at jeg skulle ta det mer rolig og heller finte nedtaking og bli stående. Det rådet fulgte jeg ikke. Og det angrer jeg veldig på, forteller Jack Hermansson til Dagbladet etter det overraskende nederlaget mot amerikaneren Jared Cannonier i går kveld.

Han forteller at han tok feil valg flere ganger.

- Jeg skulle veldig gjerne spole tilbake kampen og begynne på nytt. Da tror jeg at jeg vinner. Men slik er det jo ikke, smiler Jack Hermansson tappert.

Han ville så gjerne vise den skandinaviske fansen at han var bedre enn Cannonier langs bakken. Han ønsket å vise at han kunne ta ned motstanderen, som sannsynligvis er den beste i klassen til å unngå nettopp det. Hermansson forsøkte flere ganger i den første runden å få ned amerikaneren til bryting langs bakken.

- Jeg var veldig nær en gang. Men han var vrien. Faktisk verre enn jeg trodde på forhånd. Kanskje overvurderte jeg mine evner, sier Jack Hermansson ærlig.

Tabben

Han mener han sto i feil vinkel da han gikk for en nedtaking og så ikke uppercuten som kom fra den slagkraftige amerikaneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer