Norge - Romania, kl. 20.45

Angriper Ødegaard

- Ikke spesielt kledelig å skjelle ut mennesker som forteller åpent om psykiske belastninger, skriver kommentator i Bergens Tidende. Men internt får Ødegaard massiv støtte.

HEFTIG DØGN: Martin Ødegaard hadde bokstavelig talt støtteapparatet i ryggen da han forlot treninga i går. I kveld venter Romania i EM-kvalifiseringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
HEFTIG DØGN: Martin Ødegaard hadde bokstavelig talt støtteapparatet i ryggen da han forlot treninga i går. I kveld venter Romania i EM-kvalifiseringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Romania, kl. 20.45 på TV 2

LILLESTRØM (Dagbladet): Her - på bildet - rusler Martin Ødegaard (20) vekk fra treningsfeltet på Lillestrøm. Han får full støtte fra trenere og lagkamerater etter utspillet mot Ada Hegerberg (23) onsdag kveld.

Samtidig raser debatten i avisspaltene og på sosiale medier. Blant kritikerne er kommentator Anders Pamer i Bergens Tidende:

- Det er Martin Ødegaard som lager mest støy. Ikke Ada Hegerberg, skriver han.

- For å bruke Ødegaards egne ord: Timingen er skrekkelig.

Fotballekspert Jesper Mathisen sier til TV 2 at han ikke legger skjul på at han ble overrasket over utspillet til fotballprofilen:

- Det er en atombombe at Ødegaard går ut på denne måten. Jeg var sikker på at han ble hacket og at noen andre hadde lagt ut.

Mathisen mener saken er blitt «uendelig mye større» med Ødegaards engasjement.

Lyn fra klar himmel

Dagen i går handlet omtrent bare om Ødegaard og Hegerberg for pressekorpset som fulgte fotballandslaget før kampen mot Romania i EM-kvalifiseringen i kveld.

- Jeg har ikke behov for å si noe!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer