Angriper Özil for å ha stjålet kjæresten

Tidligere Bayern-spiller med Facebook-utbrudd.

ANGRIPER: Levante-spiller Christian Lell langer ut mot stjerna Mesut Özil og hevder han hadde en affære med kjæresten Melanie Rickinger. Foto: NTB Scanpix/
ANGRIPER: Levante-spiller Christian Lell langer ut mot stjerna Mesut Özil og hevder han hadde en affære med kjæresten Melanie Rickinger. Foto: NTB Scanpix/Vis mer

(Dagbladet): Arsenal-stjerna Mesut Özil (26) har havnet i unåde hos tidligere Bayern Munchen-spiller Christian Lell (30), skriver tyske Bild på sin forside i dag.

Lell anklager Özil for å ha hatt en affære med Lells ekskjæreste Melanie Rickinger (24) mens de to fortsatt var i et forhold. På samme tid var Özil sammen med den tyske artisten Mandy Capristo (24).

- Ikke pent Feiden startet med et utbrudd på nettstedet Facebook tirsdag der Lell kaller Rickinger for «sleip slange» og «golddigger».

- I høst har Özil vært i veien for forholdet vårt og han utnytter sin berømmelse. Det er ikke pent gjort, sier Lell til Bild.
Özil har foreløpig ikke kommentert påstandene.

- Dette er ikke noe vi kommenterer, sier Özils rådgiver Roland Eitel.

Lell mener å dokumentere affæren ved å vise til en skjermdump av en samtale Özil hadde med Melanie Rickinger via appen Whats App.

Bursdag Lell spilte i Bayern Munchen fra 2003 til 2010 og fikk 65 kamper på A-laget. Senere har han vært i Köln, Hertha Berlin og nå i spanske Levante.
Özil har slitt i Arsenal denne sesongen og har ikke levert som fansen forventer. En alvorlig skade setter ham ut i flere måneder - og dagens opplag i Bild gjør neppe tilværelsen lystigere.

Özil fyller for øvrig 26 år i dag.

Ikke alene Tyskeren er i så fall ikke den første profilerte Premier League-spilleren som tråkker i salaten.

• Chelsea-stopper John Terry ble i 2010 anklaget for å ha gjort kjæresten til England-lagkamerat Wayne Brigde gravid

BRUDD?:Mesut Özil og Mandy Capristo. Dette bildet er fra 2013. Foto: Stella Pictures
BRUDD?:Mesut Özil og Mandy Capristo. Dette bildet er fra 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

• I 2011 ble Ryan Giggs avslørt for å ha et forhold med kona til broren Rhodri over flere år.

• I 2008 var det landslagsbacken Ashley Cole som havnet i en utroskapsskandale. Cole var sammen med popartisten Cheryl Cole.

• I 2003 ble David Beckham anklaget for å ha et forhold til sin personlige assistent Rebecca Loos.

I LEVANTE: Christian Lell. Foto:  REUTERS/Sergei Karpukhin
I LEVANTE: Christian Lell. Foto: REUTERS/Sergei Karpukhin Vis mer
MOTSPILLERE: Bayern-spillerChristian Lell og Werder Bremen-spiller Mesut Özil i september 2008. Foto: AP Photo/Christof Stache
MOTSPILLERE: Bayern-spillerChristian Lell og Werder Bremen-spiller Mesut Özil i september 2008. Foto: AP Photo/Christof Stache Vis mer