Angriper Özil for å ha stjålet kjæresten

Tidligere Bayern-spiller med Facebook-utbrudd.

ANGRIPER: Levante-spiller Christian Lell langer ut mot stjerna Mesut Özil og hevder han hadde en affære med kjæresten Melanie Rickinger. Foto: NTB Scanpix/
ANGRIPER: Levante-spiller Christian Lell langer ut mot stjerna Mesut Özil og hevder han hadde en affære med kjæresten Melanie Rickinger. Foto: NTB Scanpix/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal-stjerna Mesut Özil (26) har havnet i unåde hos tidligere Bayern Munchen-spiller Christian Lell (30), skriver tyske Bild på sin forside i dag.

Lell anklager Özil for å ha hatt en affære med Lells ekskjæreste Melanie Rickinger (24) mens de to fortsatt var i et forhold. På samme tid var Özil sammen med den tyske artisten Mandy Capristo (24).

- Ikke pent Feiden startet med et utbrudd på nettstedet Facebook tirsdag der Lell kaller Rickinger for «sleip slange» og «golddigger».

- I høst har Özil vært i veien for forholdet vårt og han utnytter sin berømmelse. Det er ikke pent gjort, sier Lell til Bild.

Özil har foreløpig ikke kommentert påstandene.

- Dette er ikke noe vi kommenterer, sier Özils rådgiver Roland Eitel.

Lell mener å dokumentere affæren ved å vise til en skjermdump av en samtale Özil hadde med Melanie Rickinger via appen Whats App.

Bursdag Lell spilte i Bayern Munchen fra 2003 til 2010 og fikk 65 kamper på A-laget. Senere har han vært i Köln, Hertha Berlin og nå i spanske Levante.

Özil har slitt i Arsenal denne sesongen og har ikke levert som fansen forventer. En alvorlig skade setter ham ut i flere måneder - og dagens opplag i Bild gjør neppe tilværelsen lystigere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer