Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anita med gavepakke til Arsenal og United

Sørget for 1-1 mellom Newcastle og City.

GLADE GUTTER:  Vurnon Anita feirer 1-1-scoringen med lagkameratene. Foto: NTB Scanpix
GLADE GUTTER: Vurnon Anita feirer 1-1-scoringen med lagkameratene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Newcastle - Manchester City 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Manchester City tapte to poeng i tetstriden i Premier League tirsdag kveld. Laget tok oppskriftsmessig ledelsen ved Sergio Agüero etter 14 minutter. Men Vurnon Anita og Newcastle reduserte da drøye halvtimen var gått.

Flere mål ble det ikke på St. James' Park.

City beholder tredjeplassen med 61 poeng. Ett poeng bak ligger Arsenal, mens Manchester United har 56 poeng.

Det betyr at Louis van Gaal og United - på femteplass - fortsatt har heng på de to lagene foran når fire runder gjenstår. Mange eksperter har antydet av van Gaal uansett får sparken. Uten fjerdeplass, som gir mulighet for spill i Champions League, virker han i alle fall sjanseløs.

Offside Sergio Agüeros heading etter 14 minutter var en soleklar offside, og burde følgelig aldri vært godkjent. Headingen kom etter frispark, der argentineren sto bak forsvarslinja til Newcastle.

Scoringen var Agüeros mål nummer hundre på 147 Premier League-kamper.

Hjemmelaget utliknet etter et nydelig forarbeid av Moussa Sissoko. Han crosset ballen til Anita, som skar inn og dunket inn 1-1. Newcastle ligger nest sist på tabellen (29 poeng), men har heng på lagene foran.

- Tøff kamp - Det var en tøff kamp. De spilte for livet. Vi trenger å vinne så mange kamper som mulig. Men jeg så et godt Newcastle-lag i kveld, sa City-kaptein Vincent Kompany etter kampen.

- Tre poeng på lørdag og ett i dag: Newcastle-spillerne er åpenbart med Rafael Benitez, konkluderte BBC-ekspert og Newcastle-legende Alan Shearer.

Hjemmelaget kunne avgjort i sluttfasen da Georginio Wijnaldum kom alene med City-keeper Joe Hart. Sistnevnte vartet imidlertid opp med en klasseinngripen.

Hele Norges coronakart