Anja amok igjen

Sendte alle spillerne sine i garderoben.

(Dagbladet.no): Den tidligere håndballspilleren Anja Andersen, nå trener for Slagelse, er kjent for sin aggresjon på banen.


Temperamentet hennes har skaffet henne trøbbel mer enn én gang, og nå er den danske håndballegenden igjen ute i hardt vær.

Fikk rødt kort 

Gjennom hele bortekampen mot Aalborg irriterte hun seg over dommerne, og da hun til slutt fikk et rødt kort, kokte det over.


Andersen beodret alle spillerne sine av banen, og selv om de ettert hvert vendte tilbake, viste de klart og tydelig at de tok svært lett på kampen.

Selv ble laglederen stående bak laglederbenken, som en markering. Dermed tapte Slagelse til slutt hele 40-26 for Aalborg, skriver den danske avisa BT.

- Skandale

Direktøren i det danske håndballforbundet (DHF) er mildt sagt forbannet etter scenene i Aalborgs Gigantium.

ENGASJERT: Anja Andersen er kjent for temperament på banen. Dette bildet er fra en tidligere kamp. Martin Sylvest/Scanpix
ENGASJERT: Anja Andersen er kjent for temperament på banen. Dette bildet er fra en tidligere kamp. Martin Sylvest/Scanpix Vis mer


- Det er dypt skjemmende at en enkeltperson hever seg over spillet og skandaliserer sporten på denne måten, sier Hans-Christian Jacobsen til nyhetsbyrået Ritzau.

Han varsler at opptredenen vil få konsekvenser for Anja. I etterkant av kampen la begge lagene inn protest.

FINGEREN: Anja Andersen var også aggressiv da hun spilte for norske Bækkelaget. Her viser hun fingeren til dommeren og blir utvist under en kamp i 1996.