Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja Andersen blir herretrener

Drømmen går i oppfyllelse.

TIL KORT MOT LARVIK: Anja Andersens FCK ble slått ut av gruppespillet i Champions League i fjor høst, etter å ha møtt blant annet Larvik. Foto: BJØRN LANGSEM
TIL KORT MOT LARVIK: Anja Andersens FCK ble slått ut av gruppespillet i Champions League i fjor høst, etter å ha møtt blant annet Larvik. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Anja Andersens FCK er i fritt fall - og håndballsatsingen legges ned etter denne sesongen.

Allerede for snaut to måneder siden sa Andersen at hun gir seg i klubben etter denne sesongen, og tidligere denne måneden sa Anja at hun vil ta et år fri fra håndballen.

Nå ser hun ut til å likevel fortsette i hallene.

TrenersamarbeidHardtsatsende Faaborgs herrelag på Fyn er i ferd med å sikre seg den suksessfulle og kontroversielle treneren.

- Jeg kan bekrefte at vi er i positive samtaler med Anja. Dette prosjektet handler ikke bare om førstelaget, men også om å sikre etterveksten i klubben, sier Faaborg-leder Lars Brunse til Fyens.dk.

Planen er at Anja skal samarbeide med nåværende hovedtrener Thomas Ørneborg.

Faaborg ligger i øyeblikket på andreplass i 1. divisjon, uten mulighet til å ta igjen allerede opprykksklare AG Håndbold. De er derimot sikret en kvalikplass, som kan gi eliteseriespill neste sesong.

FCK-prosjektetAnja Andersen har de siste åra ikke lagt skjul på at hun kan tenke seg å trene et herrelag.

- Etter at prosjektet mitt her er over satser jeg på herrehåndball, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

Nå går prosjektet mot slutten, og som følge av de økonomiske problemene i København klarte hun ikke nå målet - en Champions League-tittel. FCK vant derimot grunnspillet, og er nå i sluttspillet. Der har det blitt to tap mot Esbjerg og Randers - og nå er drømmen om en DM-finale i fare.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!