Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja Andersen går til retten

- Hevn er ikke drivkraften.

(Dagbladet.no): Anja Andersen og Slagelse Dream Team går til retten for å bekjempe den ett år lange karantenen hun fikk av det danske håndballforbundet (DHF).

Straffen kom etter at treneren i protest mot en dommeravgjørelse, trakk laget sitt fra banen under en dansk ligakamp.

- Min drivkraft er absolutt ikke hevn. Min drivkraft er kjærligheten til den sporten som jeg har brukt hele livet mitt på, sier Andersen til Politiken.

Hun innrømmer at hun har oppført seg usportslig. Likevel ventet hun at karantenen bare ville være på to til fire spilledager.

- Det jeg ønsker med denne saken, er å få domstolene til å vurdere om et forbund skal ha lov til å gjøre det de har gjort, sier Andersen.

TIL SAK MOT FORBUNDET: Anja Andersen finner seg ikke i den ett år lange karantenen fra dansk håndball.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling