Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja-angrep kan få etterspill

Oslo (NTB): Anja Andersens fysiske angrep på dommeren Kenneth Abrahamsen i lørdagens toppkamp mellom Bækkelaget og Tertnes kan få etterspill, skriver VG.

- To klubber har kontaktet oss. Klubbene har reagert på at Anja gikk fysisk til angrep på dommeren uten å bli straffet, kommenterer leder Terje Anthonsen i dommerkomiteen i Norges Håndballforbund.

Han vil ikke si hvilke klubber som har reagert, men vil be om rapport fra dommer og kampobservatør hvis klubbene henvender seg skriftlig. Anthonsen har selv ikke sett annet enn glimt av kampen som Tertnes vant 30-26.

Det var mot slutten av oppgjøret mot Tertnes at Anja rev seg løs fra frimerket Kjersti Grini, og scoret fra langt hold. Dommer Abrahamsen hadde imidlertid blåst for frikast for Anja, men den danske stjernen ble sint fordi hun åpenbart mente at dommeren burde ha avventet utfallet av duellen og skuddet. Anja Andersen løp nesten på dommeren etter avblåsningen. Dommer Kenneth Abrahamsen valgte ikke å gi henne rødt kort, men Anja fortsatte å kjefte og fikk en to minutters utvisning.

- Jeg oppfattet det ikke som hun truet meg. Hun var langt oppi meg, men det var ikke noen bruk av krefter, sier Abrahamsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling