Anja anmeldt av Håndballforbundet

Anja Andersen ble i dag, onsdag, anmeldt til NHFs Domskomite av Norges Håndballforbund fordi hun har nektet å spille kamper som skal dømmes av Bjørn Erik Børresen. Mens NHF leverte anmeldelse sluttet Anja og Børresen fred.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forbundsstyret besluttet i går å anmelde Anja, som en følge av uttalelser hun har kommet med. Bækkelaget-spilleren har sagt at hun føler seg forfulgt av dommer Bjørn Erik Børresen og at hun derfor nektet å spille mot Storhammar om Børresen skulle dømme.

- Vi presiserer at dette er en anmeldelse som en følge av Anja Andersens uttalelser om Børresen som dommer og ikke som privatperson, sier visepresident Kari Jørstad i Norges Håndballforbund til Dagbladet :på nettet. Forbundet understreker med dette sakens alvorlige karakter. - Det er første gang vi går til et slikt skritt og det er derfor vanskelig å si hva utfallet av anmeldelsen blir.

- Vi vet ikke hvor lang tid Domskomiteen vil bruke på behandlingen av saken, men håper på en rask avklaring i saken, sier Jørstad.

Mens NHF har levert anmeldelse på Anja, brukte håndballspilleren dagen på å slutte fred med Bjørn Erik Børresen.

Begge partene beklager i en pressemelding deres håndteringen av saken, og angrer at de ikke har pratet sammen om konflikten før den ble kjent i media.

Både Anja Andersen og Bjørn Erik Børresen ser seg ferdig med saken og ser positivt på fremtiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer