- Anja er gal

Janica Kostelic om sin svenske konkurrent.

(Dagbladet.no): - Anja Pärson takler ikke at noen slår henne. Jeg tror hun har det tungt akkurat nå, hun er gal. Den ene dagen kjører hun ut, for så å vinne med to sekunder den neste, sier kroatiske Kostelic til nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Også overfor Aftonbladets Sportmagasinet gir Kostelic uttrykk for misnøye med Pärson.


- Hun prater tydeligvis dritt om meg i svenske medier. Jeg vet ikke om det stemmer, men... Hun kan si hva hun vil, hun har rett til å hate meg og hun har rett til å like meg, sier Kostelic til Aftonbladet.

For øvrig sier hun at hun er lei av sammenligningene mellom henne og Pärson, selv om hun til en viss grad har forståelse for dem.

De to duellantene møtes fem ganger i løpet av OL. I helga vant Janica Kostelic superkombinasjonen foran Anja Pärson, noe som får Aftonbladet til å avslutte sin artikkel slik:


«Som så mange ganger før viste Kostelic at hun er Sveriges fiende nummer én».

HJERTELIG: Men det var i for. Nå foran OL skjerpes rivaliseringen mellom Janica Kostelic (t.h.) og Anja Pärson. Foto: Tor Richardsen/Scanpix
HJERTELIG: Men det var i for. Nå foran OL skjerpes rivaliseringen mellom Janica Kostelic (t.h.) og Anja Pärson. Foto: Tor Richardsen/Scanpix Vis mer