Anja forlater drømmelaget

- Skal gjøre FCK til verdens beste.

(Dagbladet.no) Anja Andersen gir seg som trener i Slagelse Dream Team og drar etter denne sesongen til hovedstaden og FCK Håndbold.

Cecilie Leganger & Co. mister dermed den kontroversielle treneren som har en fortid som Bækkelaget-spiller.

- Jeg har hatt åtte fantastiske år i Slagelse, hvor vi har satt nye sportslige standarder for dansk klubbhåndball. Det blir vemodig å forlate klubben, sier hun til FCKs hjemmeside.

Klubben satser stort og har en målsetting som passer Andersen veldig bra.

- Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre FCK til verdens beste håndballklubb. Jeg har i flere år hatt et stort ønske om å konsentrere meg 100 prosent om trenerjobben, sier hun.

Slagelse vant Champions League i våres, men ser nå ut til å være vippet ned av tronen i eliteserien. Etter 11 runder leder ubeseirede Viborg. Slagelse ligger på 5. plass - åtte poeng bak Katrine Lunde Haraldsen og søsteren Kristine.

NYE UTFORDRINGER: Anja Andersen gjorde Slagelse til Europas beste klubblag. Nå vil hun gjøre det samme i København. Foto: MARTIN SYLVEST/SCANPIX
NYE UTFORDRINGER: Anja Andersen gjorde Slagelse til Europas beste klubblag. Nå vil hun gjøre det samme i København. Foto: MARTIN SYLVEST/SCANPIX Vis mer
MISTER SJEFEN: Cecilie Leganger med Champions League-pokalen. Etter sesongen forlater trener Anja Andersen klubben.