Anja hjelper Norge

HERNING (Dagbladet): Marit Breivik får hjelp av Anja Andersen til endelig å ta gull i et internasjonalt mesterskap. Den norske landslagstreneren vil også innlede et samarbeid med Bækkelagets koreanske stjernespiller Jeong-ho Hong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har allerede diskutert med Anja, og fått nyttige innspill.

- Samarbeidet med koreanere startet vi sist vår, da Jae-Won Kang deltok på et seminar i håndballforbundets regi, sier Marit Breivik til Dagbladet.

Sørkoreanske Kang (32) spiller nå i Pfadi Winterthur i Sveits, som trenes av nordmannen Morten Schønfeldt. For ti år siden ble Kang kåret til verdens beste håndballspiller.

Anja-tips

- De beste utlendingene byr på muligheter til å utvikle landslaget videre, sier Marit Brevik.

Den mest interessante hjelperen er nok Anja Andersen. Hun er ikke med på det danske landslaget i helgas internasjonale toppturnering på hjemmebane. Der deltar også Norge, ledet av Marit Breivik med gode tips fra Anja på blokka.

Eksepsjonell

Bækkelagets trener, Frode Kyvåg, er glad for at landslagssjefen vil søke inspirasjon hos klubbens to utenlandske stjerner.

- Anja er eksepsjonell på utviklingen av ballteknikk. Hun er flink til å demonstrere, instruere og korrigere, sier Frode Kyvåg om sin danske stjernes sterke sider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer