Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja i hardt vær

København (NTB): Anja Andersens helteglorie i Danmark er i ferd med å revne etter helgens klubb-EM i Silkeborg. - Anja håner sine fans, skriver storavisa B.T. over hele førstesiden mandag ved siden av et bilde av Bækkelaget-spilleren som gir «fingeren» til publikum med begge armer.

Anja reagerte på at publikum buet mot henne og lagvenninnene i finalen mot Ikast. Etter å ha satt inn 22-21 gjorde hun den ufine gesten.

- Hadde en av mine spillere gjort noe slikt, ville jeg kjeftet henne huden full. Slikt gjør man bare ikke. Det er utrolig usportslig, sa Ikast-trener Lars Friis-Hansen etter kampen som hans lag vant 25-24.

Skandale

Gunnar Prokop, manager i Hypo Niederösterreich, var ikke blidere fra sin plass på tribunen.

- Det er en skandale. Hvordan kan hun få lov til å oppføre seg så usportslig? Hun burde fått rødt kort, sa han til B.T.

- Hun hadde allerede fått lov til å kommentere alle dommeravgjørelser, og bare en gang ble hun utvist for det. Ingen andre får lov å oppføre seg så tåpelig, sa østerrikeren som selv er litt av en hissigpropp.

Spesielt

Hovedpersonen selv hadde ingen god forklaring på finger-gesten som kommer til å forfølge henne i hjemlandet.

- Jeg var irritert, og masse følelser skulle bare ut. Vi spilte dårlig, og jeg ville så gjerne gjøre det bra fordi det var for et dansk publikum. Det er alltid noe spesielt, sa Anja til B.T.

Hennes måte å sette pris på det «spesielle» forholdet blir ikke satt pris på i Danmark, og det kan hun få merke alt kommende helg når hun spiller for Danmark i firenasjoners-turneringen mot Romania, Russland og Norge i Herning og Viborg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling