Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja ikke til Byåsen

Ennå.

(Dagbladet.no):Anja Andersen blir ikke Byåsen-leder nå. Partene møttes i Danmark onsdag, men er enige om foreløpig å legge planene på is.

Byåsen satser hardt på å vippe Larvik ned fra håndball-tronen, og ønsker å ha med Anja i jakten. Men reaksjonene har ikke vært bare positive til samarbeid med den kontroversielle Slagelse-treneren. Nå blir Anja i Danmark enda en stund.

- Det er ikke inngått noen treneravtale mellom Anja Andersen og Byåsen, skriver Slagelse på sine hjemmesider.

Men både Slagelse, Byåsen og Anja ser for seg et fremtidig samarbeid.

Klubbsamarbeid

- På møtet drøftet vi mulighetene for et framtidig samarbeid mellom Slagelse og Byåsen. Hva samarbeidet skal inneholde vet vi ikke ennå, men Anja har gitt utrykk for at hun gjerne vil være med i gjenreisingen av norsk håndball.

Klubben sier videre at Anjas trener-fremtid nok ikke blir avgjort før karantene-saken har vært oppe i retten.

FARGEKLATT: Men Anja kommer ikke til Byåsen ennå. Foto: SCANPIX
FARGEKLATT: Men Anja kommer ikke til Byåsen ennå. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling