Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Anja klar til E-cup

EKEBERGHALLEN (Dagbladet): Bækkelaget-Junkeren 28- 27. I går kveld var Anja Andersen tilskuer i Ekeberghallen. - I europacupen søndag er hun på banen igjen, lover Bækkelagets trener, Frode Kyvåg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han ser framgang fra dag til dag på det Anja gjør på trening, og føler seg sikker på at superstjernen er klar igjen til den første E-cupkampen mot tsjekkiske Novesta Zlin.

Anja Andersen har muskelbrist i leggen. Denne uka har hun bare hatt lett løpetrening.

- Hun trenger tre dager til. Jeg kan ikke garantere noe, men regner med at hun spiller litt søndag , sier også BSK-legen, Odd Arne Daljord.

Og BSK trenger danskestjernen. Det viste seg igjen i går.

- Vi ledet 14- 7 et stykke inn i første omgang. Siden slapp vi motstanderne inn i kampen. I stedet for ti-målsseier, var det bare så vidt vi vant. I tillegg til å være ukonsentrerte, mistet vi både rytme og tempo, sier en skuffet Frode Kyvåg.

Siv Heim Sæbøe ble toppscorer med åtte mål.

- Det positive var at vi samlet oss igjen, og rodde i land seieren. I dag starter oppkjøringen til E-cupen med blant annet video av tsjekkerne, sier Sæbøe.

Hele Norges coronakart