Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja-klikk tross sluttspillplass

Ga dommerne huden full.

(Dagbladet.no): Tidligere i sesongen uttalte Slagelse-trener Anja Andersen at det ville være hennes største håndballprestasjon om hun maktet å ta et tynt besatt og skadeplaget mannskap til sluttspillplass.

Lørdag var drømmen om sluttspill realitet for den danske håndballegenden og Slagelse, men tro ikke at at bragden ble feiret med utagerende jubelscener etter kampen mot Ikast-Bording.

Utagerende oppførsel var det likevel ingen mangel på, ifølge Jyllandsposten. Underveis i oppgjøret, som Slagelse tapte 23-24, pådro dommerparet seg Andersens vrede ved gjentatte anledninger.

Dermed så kamplederne seg til slutt nødt til å vise den gamle Bækkelaget-favoritten bort fra benken, og det lenge før sluttsignalet lød.

Etter kampen skal Andersen ha beordret Slagelses daglige leder til å ta opp synspunktene på dømmingen med kampobservatøren. Stenbæk skal ikke ha hatt særlig lyst til å følge trenerens befaling og satte seg til motverge.

Men en svært så høylytt Anja Andersen fikk til slutt viljen sin, og Slagelse-lederen måtte slukøret videreformidle kritikken fra egen trener.   

Anja-raseriet stoppet imidlertid ikke der, og Slagelse-treneren nektet å møte pressen for å prate om trenerkarrierens «største prestasjon».

PS! Gro Hammerseng var toppscorer med seks mål, mens Isabel Blanco scoret fem, Katja Nyberg tre, Kari-Anne Henriksen og Hanne Halén ett hver da serietoer Ikast satte punktum for seriespillet med seieren mot Slagelse. 

TEMPERAMENTSFULL: Anja Andersen er minst like hissig i trenerrollen som hun var som spiller. Foto: Scanpix
TEMPERAMENTSFULL: Anja Andersen er minst like hissig i trenerrollen som hun var som spiller. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media