Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja like dårlig i ryggen

En dansk hjemmepåske skulle få Anja Andersen skikkelig på beina igjen. Det slo ikke til, og nå spøker det virkelig for hennes deltakelse i europacupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bækkelaget-sjef Frode Kyvåg håpet behandling, trening og kos i hjemlandet ville få bort ryggsmertene.

I stedet er situasjonen nå like fastlåst - i dobbelt forstand - som for halvannen uke siden. Tirsdag ble Andersen grundig undersøkt av spesialister.

Da artisten sjekket inn på BSK-treningen 2. påskedag, var det ikke snakk om å få være med. - Både jeg og fysioterapeuten vår så at hun ikke var i slag til håndballspill, sier en bekymret Kyvåg til NTB.

Skiveutglidningen har nå skapt smerter i flere uker, og Andersen deltar ikke i seriekampen mot Lunner onsdag.

- Det er 1 prosent sjanse for at hun spiller. Jeg vurderer muligheten for at hun er på banen mot Metz (e-cup borte søndag) som 10 prosent, fortsetter Frode Kyvåg.

- Dette kommer veldig ubeleilig for oss. Laget går inn i sine viktigste uker. Det står om europacupfinale og kvalifisering til mesterligaen.

Trøbbel

Kyvåg tar ennå ikke sjanser med sin nøkkelspiller. Hun kan komme til å hvile helt fram til returkampen mot Metz (neste søndag). Da må Kyvåg muligens gamble med sin storspiller.

- En skade som dette kan sitte i noen få dager eller flere uker. Dessverre har det dratt ut for Anja.

Også i kortere perioder tidligere i karrieren, har en hanglete rygg ødelagt for Andersen.

- Anjas nesten brutale spillestil gjør at hun utsetter seg for mye. Hun har også passert de 30, sier Frode Kyvåg.

BSK er tittelforsvarer i cupvinnercupen. Metz anses som å være en overkommelig motstander, men dersom Anja Andersen må melde pass, er dobbeltkampen helt åpen.

(NTB)