Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja og foreldrene utvist

Håndballstjernen Anja Andersen fikk rødt kort for protester mot dommeren i en vennskapskamp for Slagelse. Anjas foreldre kom også med protester mot dommeren - også mor og far Andersen ble utvist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under gårsdagens treningskamp mellom Slagelse og Fredrikshavn at sportsjef og sjefstrener Anja Andersen kom med kraftige protester mot dommer Stig Jakobsen. Jakobsen ga Anja gult kort for protestene, men Anja ga seg ikke.

Ifølge Frederikshavns lagleder Erik Jørgensen skal Anja etter å ha fått det gule kortet ha spurt dommeren:

- Har du ikke flere av dem?

Dommer Jakobsen svarte med å gi Anja rødt kort.

- Anja Andersen forbrøt seg mot håndballreglementet med gjentatte protester så det var nødvendig å gi henne rødt kort. Mer ønsker jeg ikke å si om den saken, sier Jakobsen til den danske avisa BT.

Ifølge BT ble også Anjas foreldre bortvist fra hallen. De skal ha kommet med kraftig verbal skyts mot dommeren etter Anjas utvisning. Jakobsen vil ikke si hva foreldrene sa.

- Det vil jeg ikke opplyse, men det var kraftig, ellers ville de ikke blitt bortvist fra hallen. Man kan ikke kalle folk både det ene og det andre, sier Jakobsen til BT.

<B>NY SKANDALE: </B> Anja Andersen viste sin misnøye og fikk marsjordre. Da tente også foreldrene på alle plugger.