- Anja oppfører seg som en drittunge

Kjersti Grini slår hardt tilbake mot sin tidligere Bækkelaget-kompis Anja Andersen, som slakter Grini i ei dansk avis i dag.

Grini spilte sammen med Andersen i Bækkelaget for noen år tilbake, men det ser ikke ut til at de har beholdt et nært vennskap. Andersen mener Grini er en av spillerne i dansk liga som yter for lite og tjener for godt.

- I år har Kjersti Grini ikke levd opp til den lønna hun får. Hun har overhodet ikke levert. Vi var selv inne på tanken om å by på Kjersti Grini, men vi droppet det fordi prisen ble høy. Jeg vil ikke være med på å skru lønningene i været, sier Slagelse-treneren Andersen til B.T.

Grini slår kraftig tilbake i et intervju med TV2.no.

- Det er ren løgn! Lønna var aldri noen grunn til at jeg ikke gikk til Slagelse. Jeg sa tidlig i fra om at det ikke var interessant for meg å spille der, men Anja ga seg ikke. Hun kom stadig og lovet mer penger, sier Grini og legger til:

- Hun oppfører seg som en drittunge. Med sin oppførsel avslører hun selv hvorfor mange ikke ønsker å spille for henne. Hun har ingen respekt for andre mennesker eller sannheten, tordner Ikast-spilleren Grini.

Slagelse er klar for den danske eliteserien i håndball og møter blant annet Ikast neste sesong.

(NTB/Dagbladet.no)