Anja-show i mai

Anja Andersen har valgt å sitte på sidelinja under årets håndball-EM. Håndballstjernen vil i stedet lage show i Norge i mai. Les hva Anja Andersen svarte Dagbladets lesere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anja om håndball, meningers mot, jula...

STERKE MENINGER: Verdens beste håndballspiller kom med sterke uttalelser mot folk i Håndballforbundet i dag.

TAKKER: - Setter stor pris for støtten din. Det betyr ganske mye for meg selv om du ikke tror det, fortalte Anja til universets største Anjafan: Laila.

- Jeg har et dreamteam-lag som er på turné i mai. Vi spiller sju kamper i Danmark, og har i to år prøvd å få lov til å spille i Norge, men jeg er ikke så godt likt av forbundet - og har fått nei. I år planlegger jeg å spille tre-fire kamper i Norge. Da spør jeg ikke forbundet - da bare gjør jeg det, forteller Anja i dag.

Hennes drømmelag består av Cecilie Leganger, Lene Rantala, Camilla Andersen, Kjersti Grini, Hong Jeong Ho, Sorina Teodorovic, Anja, Anette Hoffmann, Janne Kolling, Heidi Flaatnes og Siv Heim Sæbøe.

- Når dreamteam spiller, er alt tillatt! Det er show. I fjor mistet dommeren buksa under kampen - Trine Haltvik dro den ned, ler Anja.

TAKKER: - Setter stor pris for støtten din. Det betyr ganske mye for meg selv om du ikke tror det, fortalte Anja til universets største Anjafan: Laila.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer