Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja shower

Kvartfinale i cupvinnercupen, Bækkelagets SK - Larvik HK 32- 19. Anja Andersen ga alt - igjen. Så mye at hun i andre omgang plutselig lå på banen og snappet utmattet etter pusten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anja måtte hvile noen minutter på gulvet bak BSK-benken, men straks pusteproblemer forsvant, var hun tilbake i spillet.

- Jeg har vært syk og borte fra trening i noen dager. Nå er jeg frisk igjen, og da vil jeg underholde publikum i hallen.

Stjernestallen

- Synd at folk ikke lar seg rive med. Jeg gjorde i hvert fall mitt beste for å skape stemning, og vet snart ikke hva som skal til for å få mer liv på tribunene i Ekeberghallen, sa Anja etter kampen - og misunnet for en stakket stund den rundspilte motstanderen Larvik:

- Jeg gleder meg til å spille i Bergslihallen på lørdag. I Larvik er de veldig flinke til å lage skikelig stemning på tribunene, mener Anja.

Bare 1000 tilskuere så europacupkampen med verdens beste håndballunderholder i hovedrollen.

Anja scoret 14 mål, var nest sist på åtte scoringer, hadde millimeterpresise pasninger, var sjef både i forsvar og angrep og protesterte høylydt mot armbruken som Larvik-jentene prøvde å stoppe henne med.

Cecilie Leganger sto også fram i flott form, og hadde en redningsprosent på over femti og en rekke utrolige parader.

- Vi er bedre enn i fjor da vi vant e-cupen, sier både trener Frode Kyvåg og Anja Andersen.

- Farlig utvikling

Men det nytter tydeligvis ikke å komme med kvalitetsstempelet «verdens beste» lenger for å fange hovedstadspublikummet.

Tendensen har vært der hele denne sesongen. I forhold til fjorårets sesong, har Bækkelaget tapt cirka 400 tilskuere hver seriekamp. Det vil si at hver tredje tilskuer fra i fjor holder seg hjemme.

- En farlig utvikling hvis dette fortsetter i lengden, sier Bo Nelander fra GlovReklame, som skal sørge for at sponsorene får valuta for sine investeringer i håndballen.

- Sponsorene er fortsatt fornøyde, for Bækkelaget er mye på TV. Men man bør også ha flere folk på tribunene og bedre stemning hvis håndballen skal forbli en attraktiv idrett, mener Bo Nelander.