Anja tror på seier i cupvinner-cupen

En stund så det stygt ut: Anja Andersen var uenig med dommeren, hun ble utvist - og viste den berømte fingeren til både dommere og tilskuere. Men så besinnet Anja seg, og oppgjøret endte til slutt 23-23 mot kroatiske Kras Zagreb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dermed er sjansene store for at Anja Andersen og Bækkelaget kan vinne cupvinnercupen sammenlagt. Returoppgjøret i Oslo Spektrum neste lørdag avgjør.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen i dag. Vi gir alt, og jeg tror vi kommer til å vinne cupvinnercupen sammenlagt, sa Anja til TV Norges reporter etter kampen.

I første omgang var det mye bomming fra Anja Andersen, og da hun viste fingeren til både dommere og tilskuere like før pause, fryktet mange at kampen ikke skulle gå Bækkelagets vei. Men Anja tok seg sammen, og ble tilslutt lagets toppscorer med ni mål. Det siste målet scoret hun bare sekunder før kampen var over.

- Det var tøft i dag, men det som er viktig, er at vi har mye å gå på. Vi skal spille bedre i Spektrum på lørdag, smilte Anja.

Trener Frode Kyvåg var også fornøyd med uavgjort på bortebane.

- Jeg er utrolig fornøyd og vi fikk langt på vei en kvart seier her i dag, sa Kyvåg. Han ville ikke kommentere Anjas finger:

- Jeg så ikke det. Det jeg derimot så, var at Anja var jævlig hissig i dag. Når hun kommer tilbake sånn som hun gjorde utover i kampen, er jeg veldig fornøyd. Det blir en festforestilling i Spektrum neste lørdag, kommenterte Kyvåg i TV Norge.

BØLGEN:</B> Anja Andersen og de andre Bækkelag-jentene jublet etter at uavgjortresultatet mot kroatiske Kras Zagreb i dag. Nå satser Anja på å vinne cupvinnercupen sammenlagt - som første norske kvinnelag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer