Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anja utestengt av forbundet

Karantene på ubestemt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det danske håndballforbundet (DHF) har suspenderert Anja Andersen på ubestemt tid. Karantenen er begrunnet med det røde kortet som Anja fikk før hun tok med seg spillerne og forlot banen under kampen mot Aalborg søndag.

Anja vil være suspendert inntil forbundet har bestemt seg for om hun skal straffes ytterligere for usportslig oppførsel og å bringe idretten i vanry, skriver dansk TV2.

- Det vil komme en endelig avgjørelse i løpet av noen dager. Selv om vi ikke har hatt liknende tilfeller før, er ikke saken så vanskelig, sier direktør Hans-Christian Jacobsen i DHF til det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Anja Andersen beklaget oppførselen sin i går, og Slagelse kunngjorde at Anja vil gi seg som trener etter sesongen som slutter i 2007.

Klubben sa også i går at Anja ikke ville lede laget i serien i tida framover, bare i Champions League.

UTESTENGT: Anja Andersen får karantene for det røde kortet fra søndag. Hun er utestengt fram til forbundet har bestemt om hun skal straffes ytterligere for reaksjonen etterpå. Foto: Scanpix
UTESTENGT: Anja Andersen får karantene for det røde kortet fra søndag. Hun er utestengt fram til forbundet har bestemt om hun skal straffes ytterligere for reaksjonen etterpå. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!