Anja vurderer comeback

Anja Andersen får denne uka tilbake spillerlisensen sin fra Bækkelaget. Spørsmålet nå er om hun vil risikere helsa for å få spilt sin nye klubb Slagelse opp fra dansk 2.divisjon.

Håndballbanen blir igjen utrygg. Anja Andersen avviste alle tanker om å gjøre comeback da hun i fjor besluttet å avslutte toppkarrieren på grunn av hjerteproblemer. Mye tyder nå på at et comeback er nært forestående.

- Vi fikk en henvendelse fra det danske håndballforbundet forrige uke, der de på Anjas vegne ber om å få hennes spillelisens.

- Hun har allerede for en måned siden sagt opp kontrakten sin med Bækkelaget. Derfor er dette en grei overgangsak for oss. Vi har ingen økonomiske forpliktelse overfor hverandre, sier lederen i styringsgruppa for BSK's damelag, Lars Lie. til Dagbladet.

Anja har skrevet treårig kontrakt med Slagelse, og skulle etter planen være sportsjef og trener. Nå virker det som om den tidligere landslagsstjernen skal styrke laget også ute på banen, skriver Ekstra Bladet.

Bækkelagets sportslige leder, Lars Lie, bekrefter at de er bedt om å utlevere Anjas spillersertifikat. Klubben kommer ikke til å motsette seg dette.

Ifølge Danmarks Radio skal Andersen nå ha blitt friskmeldt igjen.