Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anjas erkefiende fikk sparken

Anja Andersen var fornøyd da Dagbladet i går overbrakte henne nyheten om at Terje Anthonsen har fått sparken som redaktør av Håndballforbundets organ Håndballmagasinet. Nå håper hun forbundet også vurderer Anthonsens rolle som leder for dommerkomiteen.

- Jeg synes det er bra at forbundet gjør noe for å rette på Anthonsens grove overtramp.

- Nå håper jeg at hans siste forsøk på å ødelegge for meg får folk til å forstå hvordan Anthonsen i lengre tid har utnyttet sin stilling som leder for dommerkomiteen.

- Det er på tide at håndballforbundet ser nærmere på det, mener Anja Andersen.

Norges Håndballforbund (NHF) vil nå ansette en ansvarlig redaktør og oppnevne et redaksjonsråd for sitt organ Håndballmagasinet.

Helt ute

- Terje Anthonsen er helt ute av våre framtidige planer for bladet. Vi skal ha et nytt konsept for magasinet, som også blir et løssalgsblad, sier visepresident i NHF Kari Jørstad til Dagbladet

Anthonsens firma har hittil stått for produksjon av Håndballmagasinet, men hva som vil skje med denne koblingen er ikke avgjort.

Hindret Cecilie-sak

NHFs raske handling hindret etter det Dagbladet erfarer at denne siste Anja-saken hadde utviklet seg videre til en Cecilie-sak.

Cecilie Leganger var den første som ble utsatt for den såkalte Anja-testen, uten å få vite hva det dreide seg om.

I ettertid har Anthonsen skjøvet Cecilie foran seg i et forsøk på å framstille det hele som en harmløs sak.

«Testen kan ikke ha vært så farlig siden Cecilie var med på den», var noe av Anthonsens forklaring.

- Det var feigt. Ingen fortalte meg noe om den personlige koblingen av testen jeg for øvrig syntes var idiotisk, sier Cecilie Leganger til Dagbladet.

GLAD: En glad Anja mener Håndballforbundet nå bør se på Terje Anthonsens rolle i dommerkomiteen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media