Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anjas foreldre sloss med vaktene

Kjersti Grini ikke overrasket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nå vet vi hvor Anja Andersen har temperamentet sitt fra. Da Anja så det røde kortet og beordret spillerne i garderoben, svartnet det først for mamma Vivi.

Hun reiste seg fra sin plass bak sekretariatet og klasket hånda i bordet der DHFs offisielle observatører satt, skriver danske BT.

Vaktene ble tilkalt og grep tak i Vivis hånd. Det falt Anjas far, Keld, særdeles tungt for brystet. I sin kamp for å rive kona løs fra vaktens jerngrep, langet han ut flere slag. Bryske sikkerhetsvakter måtte bruke makt for å roe situasjonen.

Vivi og Keld måtte eskorteres ut av hallen, men gjorde såpass motstand at vaktene måtte låse armene deres på vei ut.

Bråket var likevel ikke over riktig ennå.

Slagelse-protest

Tumultene fortsatte utenfor hallen. Dermed ble Keld og Vivi ble bedt om å forlate området, og ble truet med politiet dersom de ikke lystret. Foreldrene svarte med samme mynt.

Slagelse har nå sendt inn en protest på vaktene som var involvert i bråket, og hevder de overreagerte og var unødvendig voldsomme da foreldrene ble bortvist.

SLÅSS: Sikkerhetsvaktene måtte låse armene til Anja Andersens pappa Keld da datteren fikk det røde kortet. Foto: SCANPIX
SLÅSS: Sikkerhetsvaktene måtte låse armene til Anja Andersens pappa Keld da datteren fikk det røde kortet. Foto: SCANPIX Vis mer

BT skriver at de overhørte en samtale hvor vaktene ble hentet inn i Slagelse-garderoben og kjeftet huden full av Anja. Aalborgs sikkerhetsansvarlig avviser at vaktene burde oppført seg annerledes.

- Det var nødvendig å bortvise et par personer, da de overtrådte alle regler for god oppførsel under en kamp. Jeg har ingenting å utsette på jobben mine ansatte gjorde, sier Mads Holm til BT.

Grini refser spillerne

Kjersti Grini kjenner Anja godt etter flere år sammen i Bækkelaget. Hun er overhodet ikke overrasket over Anjas oppførsel, men mener det er hårreisende at spillerne - deriblant Cecilie Leganger - valgte å lystre ordren fra Anja om å forlate banen.

- Det er ingen tvil om at Anja mista hodet, men det er helt på trynet at spillerne faktisk går av banen. Hadde det vært meg hadde jeg gått til Anja og sagt: «hør her, nå roer du deg.» Slagelse har landslagsspillere som har vært ute en vinternatt før. Jeg hadde forventet at de hadde litt mer baller, sier Grini til Dagbladet.no.

Ifølge Grini er det ikke første gang Anjas foreldre har laget bråk. Hun mener Anja i stor grad er overlatt til seg selv i Slagelse, og burde hatt langt bedre oppbacking fra alle i klubben.

- Det sier litt om Slagelse som klubb. Anja må ha sterke folk rundt seg som kan si henne noen sannhetens ord. I stedet dytter både spillere og klubben Anja foran seg. De burde ha en flau smak i munnen, sier Grini til Dagbladet.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!