Anjas kjæreste vil gi Norge gullkamp

De danske håndballjentene sleit mot Nederland i går, men i Danmark er det andre ting som opptar folk: Landslagsstjerna Mette Melgaard (22) er Anja Andersens nye kjæreste.

Danmark klarte bare uavgjort mot Nederland i femnasjonersturneringa i Haugesund i går. Likevel er trener Jan Pytlick klar på at trenden vil snu, og at laget skal gi Norge gullkamp i EM.

- I forhold til EM mangler vi noe, men jeg tror det bare er små justeringer som skal til, sier Pytlick

Se og Hør-avsløring

De danske jentene møter Frankrike i dag. Håndball-EM går i Danmark i desember. Blant stjernene på laget er strekspilleren Mette Melgaard fra Slagelse. Hun har spilt 22 landskamper og scoret 42 mål for Danmark før den pågående femnasjonersturneringen.

Dansk Se og Hør skriver i siste nummer at Slagelse-spilleren er den nye kjæresten til lagets trener, Anja Andersen (33).

Godt kjent

Paret vil selv ikke kommentere artikkelen. Ifølge danske kilder Dagbladet snakket med i går er det likevel godt kjent i håndball- og pressekretser at Andersen og Melgaard har vært sammen i halvannet år, men det er først nylig at de valgte å flytte under samme tak.

Dermed er Anja Andersen i en litt spesiell dobbeltrolle: Hun bor sammen med en av jentene hun også er trener for.

Andersen blir for øvrig å se på NRK i helga. Da sender kanalen første del av et dokumentarprogram om verdens beste kvinnelige håndballspiller gjennom alle tider.

<B>LYKKE:</B> Trener Anja Andersen (t.v.) flyttet nylig sammen med Slagelse-spiller Mette Melgaard. Hun er en av stjernene på det danske landslaget.