- Ankelen er god nok til å spille

Mats Hummels erklærer seg spilleklar før finalen.

ERKLÆRER SEG SPILLEKLAR: Dortmunds Mats Hummels. Her på flyplassen i Dortmund, på vei til London. Foto: AFP Photo / BERND THISSEN
ERKLÆRER SEG SPILLEKLAR: Dortmunds Mats Hummels. Her på flyplassen i Dortmund, på vei til London. Foto: AFP Photo / BERND THISSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels er ikke 100 prosent tilbake fra skade, men erklærer seg selv klar til kamp mot Bayern München i mesterligaen lørdag.

- Det var ikke bare et forsøk på å skremme, det var noe mer, men jeg er klar til å spille. Ankelen er ikke som den var før skaden, men den er god nok til å spille, sa tyskeren.

Hummels måtte ut med skade i Borussia Dortmunds 2-1-seier over Hoffenheim lørdag og tester viste at han hadde strukket en scene i ankelen. Skaden var dermed ikke så alvorlig som først antatt.

- Når jeg først så på ankelen ble jeg sjokkert. Men da jeg så skaden på søndag oppdaget jeg at den ikke var så hoven, da ble jeg mer optimistisk, sa Hummels.

Gultrøyene har allerede stjerneskuddet Mario Götze på skadelisten. Midtbanespilleren får dermed ikke avslutte sin Dortmund-karriere med mesterligafinale mot laget han skal spille for neste sesong.

Dortmund har muligheten til å sikre seg sin andre mesterligatriumf, etter å ha vunnet for første og så langt eneste gang i 1997. Bayern München er i sin tredje finale på fire år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer