Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ankelskadd Helstad mister landskamp

- Seriestart er i fokus.

(Dagbladet.no): Brann-spiss Thorstein Helstad måtte gå av banen med skade fem minutter inn i andre omgang da Brann slo finske HJK 3-0 på onsdag.

Skaden betyr at han ikke blir med landslaget til Montenegro og privatkampen førstkommende onsdag.

- Thorstein har fått en overstrekk i ankelen og har meldt forfall til landskampen, sier Brann-lege Ola Jøsendal til Brann.no.

Foreløpig er klubben usikker på om skaden setter seriestarten i fare for Helstad. Brann sesongåpner hjemme mot Fredrikstad søndag 30. mars klokka 20.

- Vi lar det gå en dag eller to før vi kan si noe mer. Men seriestart er fokus, sier Jøsendal.

Branns Eirik Bakke, Håkon Opdal og Jan Gunnar Solli er fortsatt med i Åge Hareides tropp mot Montenegro. Men Brann-trener Mons Ivar Mjelde er ikke spesielt glad for å miste nøkkelspillerne sine i siste uke av oppkjøringen.

- Det er selvfølgelig dustete at det ligger en landslagssamling inne uken før seriestart, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2 Sporten.Hareide påpeker at de internasjonale kampdatoene er satt to år i forveien, og at Uefa neppe bryr seg om en norsk serieåpning.

SKADD: Thorstein Helstad pådro seg en ankelskade i treningskampen mot HJK på onsdag. Nå dropper han landslagets tur til Montenegro i håp om å rekke seriestarten for Brann. Foto: Scanpix
SKADD: Thorstein Helstad pådro seg en ankelskade i treningskampen mot HJK på onsdag. Nå dropper han landslagets tur til Montenegro i håp om å rekke seriestarten for Brann. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media