Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund kom tirsdag med sin avgjørelse i saken. Der fremgikk det at Olsen ilegges én kamps utestengelse. Det betyr i så fall at LSK-spissen mister kommende helgs viktige seriekamp mot bunnkollega Start.

Onsdag varsler imidlertid LSK på sine nettsider at klubben har levert inn en anke.

«Ankegrunnen er det vi mener er usaklig forskjellsbehandling sett i forhold til at Daouda Bamba kun ble straffet med en irettesettelse etter sine uttalelser til Eurosport i forbindelse med kampen mellom Kristiansund og Haugesund i mai i år. LSK mener de to sakene har så store likhetstrekk at de bør få samme utfall», heter det i redegjørelsen fra Åråsen-klubben.

- Vi ønsker ikke å høre slike uttalelser fra våre spillere, men vi synes det er vanskelig å akseptere at de skal få vesentlig større konsekvenser for våre spillere enn for spillere fra andre klubber, sier styreleder Morten Kokkim.

Det kokte på Åråsen da Olsen ble felt av Vålerenga-keeper Adam Larsen Kwarasey kort tid før pausesignalet lød i lokaloppgjøret nylig. LSK-spillerne og hjemmepublikummet ville ha straffe, men det var vinket for offside i forkant av fellingen.

Avgjørelsen var hårfint riktig, men det hadde åpenbart ikke Olsen fått med seg da han i pausen på direktesendt TV langet ut mot assistentdommeren som hadde vinket med flagget.

- Jeg er drittlei. Nå må han begynne å følge med. Jævla dommerfaen, raste LSK-spilleren.

Det kan bli skjebnesvangert for Lillestrøm dersom ikke Olsen spiller mot Start. Åråsen-klubben kjemper for å unngå nedrykk, og Start er en av hovedrivalene i bunnstriden.

I øyeblikket har LSK tre lag bak seg på tabellen, mens Start ligger nest sist.