Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Anklagene føles ubehagelig

Follo-spillere etter mistanke om kampfiksing.

FOLLO: Kampen mellom Østsiden og Follo i norsk 2. divisjon er under mistanke om kampfiksing. Dette bildet er fra Follos cupfinale mot Strømsgodset i 2010.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
FOLLO: Kampen mellom Østsiden og Follo i norsk 2. divisjon er under mistanke om kampfiksing. Dette bildet er fra Follos cupfinale mot Strømsgodset i 2010. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kampen mellom Østsiden IL og Follo i 2. divisjon er under mistanke om kampfiksing. Kampen ble spilt 24. juni og endte 4-3.

- Jeg ønsker ikke å uttale meg om saken akkurat nå, men det er alvorlig, sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen til Dagbladet.

Follo FK mottok en anonym henvendelse om mulig resultatmanipulering i kampen mellom Østsiden IL og Follo FK 24.juni 2012. De tok umiddelbart kontakt med Norges Fotballforbund. Lagkaptein Anders Lübeck har kommet med en uttalelse på klubbens hjemmeside.

- Vi i spillergruppa ser svært alvorlig på de anklager om mulig resultatmanipulering i kampen Østsiden IL - Follo FK, og ønsker en raskest mulig avklaring av faktum i saken. Til tross for at anklagene føles ubehagelige, så ønsker vi å fokusere på å fortsette vår sportslige fremgang, og ber om forståelse og respekt for det, sier kaptein Anders Lübeck på vegne av spillergruppa.

- Vi har full tillit til at klubben og NFF gjør alt de kan for å bringe klarhet i anklagene om resultatmanipulering i kampen mellom Østsiden IL og Follo FK og vi er fornøyde med at klubben umiddelbart tok kontakt med NFF om de påståtte anklagene. Ut over dette har vi ikke noen kommentarer, sier Lübeck

Generalsekretær i NFF, Kjetil Siem takker Follo for at de var raske med å kontakte forbundet.

- Vi er glade for at Follo reagerte raskt, og kontaktet oss. Vi har også hatt dialog med politiet. Resultatmanipulering er det verste som kan ramme fotballen. Vi vil nå vurdere politianmeldelse, sier generalsekretær Kjetil Siem i NFF.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media