Anklager en «full og veldig aggressiv» Pistorius for nytt angrep

Rett før dommen i rettssaken.

NY BESKYLDNINGER: Oscar Pistorius anklages av vitne for bråk på nattklubb i Sør-Afrika lørdag kveld. Foto: AP Photo/Themba Hadebe
NY BESKYLDNINGER: Oscar Pistorius anklages av vitne for bråk på nattklubb i Sør-Afrika lørdag kveld. Foto: AP Photo/Themba Hadebe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere friidrettsprofilen Oscar Pistorius (27) havnet i bråk på en nattklubb lørdag kveld, melder britiske The Telegraph.

Dette skjer midt i pausa i rettssaken mot Pistorius som er siktet for drap på samboeren Reeva Steenkamp.

Vitner hevder Pistorius var «full og veldig aggressiv».

Dyttet Pistorius' talsperson bekrefter at han var til stede på den aktuelle nattklubben i Sandton i Johannesburg, men at han satt rolig inne på VIP-seksjonen.

Personen som i britisk presse blir kalt Jared Mortimer, mener Pistorius opptrådte aggressivt og at den tidligere OL-utøveren dultet ham i brystet. Mortimer hevder deretter at han dyttet Pistorius slik at han falt over en stol. Deretter forlot Pistorius utestedet, skriver The Telegraph.

Det angivelig bråket skjer samtidig som det er en pause i den mye omtalte rettssak mot Pistorius. Retten i Sør-Afrika har bestemt at saken mot Pistorius avsluttes første uka i august. Da går den fire måneder lange rettssaken mot slutten.

Mortimer forteller til lokale medier i Sør-Afrika at han ble introdusert med Pistorius gjennom en felles venn - Darren Fresco - som vitnet i rettssaken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer