Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anklager Rekdal for drapstrusler

Supporterklubben til Stabæk hevder at VIF-trener Kjetil Rekdal drapstruet Christian «Chippen» Wilhelmson etter kampen i går. Problemet er bare at «Chippen» ikke har hørt det...

Stabæk Support la i går ut en sak på sine hjemmesider der det står at Vålerengatrener Kjetil Rekdal drapstruet Christian «Chippen» Wilhelmson etter gårsdagens kamp mot Stabæk. Rekdal skal ha blitt svært irritert da Stabæk fikk straffe og avgjorde kampen to minutter før slutt.

- Hvis jeg ser på TV at du filma deg til straffe, skal jeg drepe deg, sa Rekdal, ifølge nettsidene til supporterklubben.

«Chippen» selv avviser imidlertid at han ble drapstruet.

- Han sa ikke dette. Men Rekdal sa mange stygge ord i stundens hete, sier han til Dagbladet.no.

- Men du er sikker på at det ikke var noen drapstrusler?

- Ja, det var ingen drapstrusler.

- Ordrett

Artikkelen er skrevet av Finn Alvarstein i styret i Stabæk Support. Har sier det ikke hersker tvil om at Rekdal drapstruet «Chippen».

- Det skjedde mellom garderobene etter kampen. Kilden vår er pålitelig, og har ingen egeninteresse i saken. Sitatet er så ordrett som det kan få blitt.

- Men «Chippen» selv benekter at han er blitt drapstruet»?

- Det er ikke «Chippen» jeg har som kilde. Han vil selvfølgelig ikke ha mer blest om dette. Det blir uansett påstand mot påstand, sier Alvarstein.

Han vil ikke sette Dagbladet.no i kontakt med vedkommende som skal ha hørt den angivelige drapstrusselen.

- Vi har snakket med kilden i ettertid, men får ikke vedkommende til å gå ut med navn og nummer. Det går litt på at fotballmiljøet er så lite, sier han.

Vil ikke forfølge

Direktør Kjetil Siem i Vålerenga reagerer med vantro da Dagbladet.no forteller om den angivelige drapstrusselen.

- Jeg hørte verken det ene eller det andre etter kampen, men Kjetil pleier å holde hva han lover. Han er ikke observert på vei mot Stabæk, og da anser jeg det slik at han ikke har sagt dette.

Han forteller at Vålerenga ikke kommer til å forfølge anklagene fra Stabæksupporterne.

Informasjonssjef Roger Solheim hos Norges Fotballforbund sier til Dagbladet.no at vanlig prosedyre er å politianmelde drapstrusler. Det har fotballforbundet gjort flere ganger når supportere har truet dommere på livet. Men siden «Chippen» sier han ikke er blitt truet, kommer ikke fotballforbundet til å se på saken.

Verken Vålerengatrener Kjetil Rekdal eller Stabæktrener Gaute Larsen har vært tilgjengelige for kommentar.

PÅSTAND: Stabæksupporterne anklager Rekdal for drapstrusler.
BENEKTER: «Chippen» selv sier at han ikke ble drapstruet.
IKKE PÅ VEI..:</B> Ifølge VIF-direktør Kjetil Siem er ikke Rekdal observert på vei mot Stabæk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media