Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anklager Spurs for ulovligheter

Holloway svarte da Adam ble oppringt.

GOD NOK FOR VERDENS BESTE LAG: Blackpools Charlie Adam får en solid attest fra Ian Holloway. Manageren mener han tok Spurs og en agent på fersken mandag. Foto: REUTERS/Phil Noble
GOD NOK FOR VERDENS BESTE LAG: Blackpools Charlie Adam får en solid attest fra Ian Holloway. Manageren mener han tok Spurs og en agent på fersken mandag. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

• Fotballstudio fra kl. 13.45 lørdag: Åtte kamper i Premier League

(Dagbladet): Blackpool-sjef Ian Holloway fikk det som han ville da overgangsvinduet smalt igjen mandag.

Kaptein Charlie Adam var ønsket av både Liverpool og Tottenham, men blir værende på Bloomfield Road ut sesongen.

Spurs-sjef Harry Redknapp har fortalt at hans klubb seint, seint mandag forsøkte å kapre skotten, men avtalen ble ikke fullført på grunn av manglende aksjonærunderskrifter.

Også Liverpool bød friskt på 25-åringen, men var ikke i nærheten av de 14 millionene pund Blackpool ønsket seg.

Hang rundt banen Holloway burde kanskje vært lykkelig over at midtbanegeneralen spiller i oransje ut sesongen, men i stedet ergrer han seg over kapringsforsøkene fra storklubbene.

Den fargerike manageren beskylder Tottenham og en agent for å bryte Fifas regelverk, fordi alle henvendelser først skal rettes til klubben.

- Charlie hang rundt banen vår på overgangsdagen. Det gjorde også agenten til James Beattie, fordi James var på vei til oss. Nå viser det seg at han gikk ut og fortalte Charlie at Spurs kanskje ville ha ham, sier Holloway til lokalavisa Blackpool Gazette.

Manageren er sikker på at Adam ble forespeilet en saftig lønningspose, mens agenten samtidig fikk bekreftet at Tottenham var kjøpslystne.

«Hvem i helvete er du?» Holloway ble først oppmerksom på Spurs-forsøket da Adam oppsøkte ham for å få vite hva som holdt på å skje, ettersom Liverpool-overgangen allerede hadde strandet.

- Da ringte Charlies telefon, og det var agenten. Jeg tok mobilen og sa «hvem i helvete er du? Hva har du med dette å gjøre? Hvorfor prøver du å få spilleren min til Spurs? Dette er en ulovlig henvendelse, ligg unna. Du er ikke agenten hans, du jobber ikke for ham», sier Holloway.

Og oppsummerer klubbenes jakt på Adam slik:

UT MOT LIVERPOOL: Ian Holloway mener Liverpool ikke anstrengte seg nok til å få fatt i Blackpool-kapteinen. Foto: AP/Tim Hales
UT MOT LIVERPOOL: Ian Holloway mener Liverpool ikke anstrengte seg nok til å få fatt i Blackpool-kapteinen. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Alt er bare tøys, det er virkelig det. Det er som du har en haug med haier som svømmer rundt og prøver å glefse til seg biter av mine spillere.

Manageren er selvsagt også i en krangel med Adams egentlige agent, Kenny Moyes, som mener Blackpool har ødelagt for sin største stjerne. I morgen kl. 16 spiller Blackpool borte mot Everton, som styres av agentens bror David Moyes.

- Det er sant at styreformannen her ikke er venner med Kenny Moyes. Og jeg kalles en løgnhals i pressen. Det tar jeg ikke lett på, fordi jeg kaller en spade en spade. Jeg vil ha slikt ansikt til ansikt, sier Holloway.

Tredjevalg Han er heller ikke nådig når det gjelder Liverpools kjøpsforsøk av Adams, han mener det er opplagt at de helrøde bare prioriterte å få inn Luis Suarez og Andy Carroll - for totalt 550 millioner kroner.

- Liverpool var mer interessert i de to andre enn i Charlie. Og han bør ikke være noe tredjevalg. Liverpool brukte energien sin på Suarez and Carroll og gjorde ingenting med Charlie. Er det min feil? Nei.

Nå regner Holloway med at Adam går til sommeren, for en bedre pris.

- Jeg tror han kunne spasert inn på laget i Spurs, Manchester United og Liverpool, bare de forstår hvor god han er. Jeg er trygg på at han blir endre bedre, og at noen av de beste lagene i verden vil prøve å kjøpe Charlie, sier han til Daily Mail.

VILLE KJØPE: Harry Redknapp sier at han ble vekket av Spurs-styreformannen med spørsmål om han var interessert i Adam. Det var Tottenham-sjefen. Foto: EPA/GEOFF CADDICK
VILLE KJØPE: Harry Redknapp sier at han ble vekket av Spurs-styreformannen med spørsmål om han var interessert i Adam. Det var Tottenham-sjefen. Foto: EPA/GEOFF CADDICK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling