Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anklages for vold mot politimann

NFL-stjerna Odell Beckham Jr. er i hardt vær om dagen.

I TRØBBEL: Odell Beckham Jr. risikerer fengsel etter å ha krenket politimann. Foto: Jason Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Odell Beckham Jr. risikerer fengsel etter å ha krenket politimann. Foto: Jason Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

NFL-stjerna Odell Beckham Jr. spiller til vanlig i Cleveland Browns, noe han har gjort siden forrige sesong. Nå er det derimot ferie før en ny sesong av NFL, og det har ført til at Beckham har besøkt sine røtter.

Han var en del av college-klubben LSU fra New Orleans fram til han ble NFL-spiller i 2014. Og hans besøk hos LSU har vekket oppsikt over hele verden.

For da de skulle feire å ha vunnet college-mesterskapet, gikk det plutselig litt over stokk og stein. Flere medier melder at Beckham skal ha spøkt litt vel mye med politiet og ha slått den ene på rumpa.

Det skal ikke ha vært politiets type humor, og stjerna er nå etterlyst av politiet.

Arrestordren kategoriserer hendelsen som mild vold, skriver The Guardian. I noen tilfeller kan det bety bot og en fengselsstraff på opptil seks måneder.

- Vi er klar over hendelsen, og vi har vært i kontakt med Odell og hans representanter om saken. De samarbeider med myndighetene for å adressere situasjonen skikkelig, skriver hans klubb Cleveland Browns.

Beckham er kjent som en av de største stjernene i NFL, og han regnes som en av de beste «wide receivers» i amerikansk fotball.